Browsing by Subject "sensory evaluation"
Now showing items 1-3 of 3
-
Höyryllä ja kuumalla kiertoilmalla kypsennyksen vaikutus kanatuotteiden kypsennyshävikkiin, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja säilyvyyteen
(Itä-Suomen yliopisto; University of Eastern Finland, 2021)info:eu-repo/semantics/masterThesis
-
Kaupallisten kalaproteiinien aistinvarainen profilointi ja haihtuvien hajuaktiivisten yhdisteiden tunnistus
(Itä-Suomen yliopisto; University of Eastern Finland, 2023)info:eu-repo/semantics/masterThesis
-
Potential of quinoa in the development of fermented spoonable vegan products
(Elsevier BV, 2020)The aim of this work was to study the potential of two quinoa varieties, Pasankalla (PK), and Rosada de Huancayo (RH), in developing fermented spoonable vegan products. The quinoa flours were fermented by a candidate ...Tieteelliset aikakauslehtiartikkelit