Show simple item record

dc.contributor.authorUimonen, Heikki
dc.contributor.authorKontukoski, Maija
dc.contributor.authorHopia, Anu
dc.date.accessioned2019-12-18T08:32:42Z
dc.date.available2019-12-18T08:32:42Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://erepo.uef.fi/handle/123456789/7877
dc.description.abstractRuoan, kattauksen, sisustuksen ja illallisseuran ohella ruokailutapahtumaa muokkaavat ruokailijoiden kokemukset ja muistot. Ruoan nauttimiseen ja valmistukseen liittyvällä kulttuurihistoriallisella tutkimusaineistolla voidaan valottaa aistikokemuksia osana sukupolven ruoka- ja äänihistoriaa. Laadullisilla tutkimusmenetelmillä kerätyn tiedon soveltaminen mahdollistaa tila-, ääni- ja ruokasuunnittelun kokonaisvaltaisen yhdistämisen. Lopputuloksena on soveltavan tutkimuksen periaatteiden mukaisesti yhdessä tuotettu tieto, joka parhaassa tapauksessa palvelee kaikkia hankkeen toteutuksessa mukana olleita henkilöitä
dc.language.isosuomi
dc.relation.ispartofseriesKulttuurintutkimus
dc.relation.urihttp://www.kulttuurintutkimus.fi/lehti/index.php
dc.rightsAll rights reserved
dc.titleNarinajuustoa ja karviaishilloa. Moniaistiset muistot osana yhteistä ruokailutapahtumaa
dc.description.versionpublished version
dc.contributor.departmentSchool of Humanities / Finnish Language and Cultural Research
uef.solecris.id64462644en
dc.type.publicationTieteelliset aikakauslehtiartikkelit
dc.rights.accessrights© Kulttuurintutkimuksen seura ry
dc.description.reviewstatuspeerReviewed
dc.format.pagerange3-17
dc.publisher.countrySuomi
dc.relation.issn0781-5751
dc.relation.issue3-4
dc.relation.volume35
dc.rights.accesslevelopenAccess
dc.type.okmA1
uef.solecris.openaccessHybridijulkaisukanavassa ilmestynyt avoin julkaisu


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record