Effects of wholegrain foods and grain fibre in intestinal tract in relation to glucose metabolism : with an emphasis on wheat and rye bread effects
Tiedosto(t)
Päivämäärä
2014-05-09Metadata
Näytä kaikki kuvailutiedotJulkaisusta olemassa myös painettu versio
Avaa julkaisun tiedot UEF-Primossa
Lappi, Jenni
Väitöskirja
Julkaisusta vain yhteenveto-osaJulkaisija
Itä-Suomen yliopistoTerveystieteiden tiedekunta, Lääketieteen laitos, Kansanterveystiede ja kliininen ravitsemustiede
Publications of the University of Eastern Finland. Dissertations in Health Sciences, 227
ISSN: 1798-5714
ISBN: 978-952-61-1424-8
ISSN: 1798-5714
ISBN: 978-952-61-1424-8
Kokoelmat
- Väitöskirjat [2722]
Julkaisut tässä kokoelmassa ovat suojattu tekijänoikeuksin. Aineistoa voidaan ladata ja tulostaa henkilökohtaiseen käyttöön. Kaupallinen käyttö on kiellettyä.