dc.contributor.author | Juselius, Salla | |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T10:36:01Z | |
dc.date.available | 2014-06-02 | |
dc.date.issued | 2014-05-20 | |
dc.identifier.uri | https://erepo.uef.fi/handle/123456789/13540 | |
dc.language.iso | fi | |
dc.publisher | Itä-Suomen yliopisto | fi |
dc.publisher | University of Eastern Finland | en |
dc.title | Ruokavalio ja syömisen itsesäätely tyypin 2 diabetesta sairastavilla : ruokavalion laadun, syömisen taidon ja tietoisen syömisen yhteys onnistumiseen 3-4 vuotta kuntoutuskurssin jälkeen | |
dc.contributor.department | Lääketieteen laitos | fi |
dc.contributor.department | School of Medicine | en |
dc.type.publication | info:eu-repo/semantics/masterThesis | |
dc.contributor.organization | Terveystieteiden tiedekunta, Lääketieteen laitos, Kansanterveystiede ja kliininen ravitsemustiede | fi |
dc.contributor.organization | Faculty of Health Sciences, School of Medicine, Public Health and Clinical Nutrition | en |
dc.format.content | fulltext | |
dc.identifier.urn | http://urn.fi/urn:nbn:fi:uef-20140591 | |
dc.publisher.country | fi | |
dc.rights.accesslevel | openAccess | |
dc.type.ontasot | Pro gradu | fi |
dc.type.ontasot | Master's thesis | en |
uef.publication.id | 6351 | |
dc.contributor.faculty | Terveystieteiden tiedekunta | fi |
dc.contributor.faculty | Faculty of Health Sciences | en |
dc.format.displayContent | Julkaisun kokoteksti | fi |
dc.format.displayContent | Fulltext of publication | en |
dc.subject.discipline | ravitsemustiede | fi |
dc.subject.discipline | nutrition science | en |
dc.type.coar | http://purl.org/eprint/type/Thesis | |
dc.type.displayType | Pro gradu | fi |
dc.type.displayType | Masters thesis | en |